De producten die wij gebruiken van LR kunt u zowel bij ons bestellen of via Bol.com

Laser ontharen


Enjoy A Touch Up biedt laser ontharing met behulp van de geavanceerde Soprano Ice-technologie van Alma Lasers om een comfortabele en zeer effectieve behandeling te bieden. Ons multi-golflengteplatform richt op follikels, zodat ze niet langer in staat zijn om haar te produceren. De meest effectieve en comfortabele laser ontharingsbehandeling die vandaag beschikbaar is. In tegenstelling tot vele concurrerende behandelingen, is onze laser ontharingstechnologie geschikt voor de meeste haarkleuren en huid-types en kan bijna overal op het lichaam worden gebruikt.

Ervaar het verschil van pijnloos ontharen

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt?

Wij bieden u een comfortabele manier die ervoor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt, met Soprano SHR laser ontharing.

Voordelen

  • Pijnloos
  • Langdurig resultaat
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan een 30 minuten
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
  • Veilige behandeling het hele jaar door

Hoe werkt het

SHR is een ontharingstechniek die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door de ‘In-Motion™’ bewegende techniek, wordt er met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld. Dit zorgt ervoor dat de SHR behandeling snel en comfortabel is en dit resulteert bovendien in uitstekende resultaten.

SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continue in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een ‘hot stone massage’. Dit in tegenstelling tot traditionele laserontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële oververhitting van de huid.

Direct contact 072-210 01 08