De producten die wij gebruiken van LR kunt u zowel bij ons bestellen of via Bol.comDermalux

De kracht van licht

De herhaaldelijk onderscheiden Dermalux® LED fototherapie, is een toonaangevende, niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van de kracht en schoonheid van licht voor een zichtbaar stralende, jonger en fijner ogende huid.

Al na één behandeling geeft Dermalux® de huidcellen onmiddellijk nieuwe energie, waardoor een vale, vermoeide teint wordt gerevitaliseerd. Een reeks behandelingen zorgt voor een langdurig zichtbaar resultaat, stimuleert de natuurlijke vernieuwing en herstelprocessen van de huid en versnelt de vorming van nieuwe cellen, wathuidaandoeningen verhelpt en een stralende, gezond uitziende huid bevordert.

Dermalux® LED fototherapie Dermalux® biedt huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe, rode en nabij-infrarode golflengtes, waarvan klinisch is aangetoond dat ze de collageen- en elastineproductie stimuleren, de bloedsomloop verbeteren, roodheid en irritatie verminderen en afrekenen met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.Door toepassing van de nieuwste generatie LED-technologie zorgt Dermalux® dat het licht veilig en gericht wordt toegediend, met de optimale intensiteit voor maximale huidverbetering.

Dermalux® maakt geen gebruik van warmte of chemicaliën en beschadigt de huid niet. Het heeft een uitstekend veiligheidsprofiel en is gunstig voor alle huidtypen, zonder hersteltijd.

Kies uw Dermalux®-behandeling Een stralende huid dankzij de kracht van licht De behandeling De Dermalux®-behandeling is een ontspannen, pijnloze ervaring met een aangetoond positief effect op uw humeur. Geniet van de luxe van even tijd voor uzelf, terwijl uw huid het energiegevende licht absorbeert om de celvernieuwing een impuls te geven en de huid weer te laten stralen. Elke behandeling duurt zo’n 20 minuten, waarna u - zonder hersteltijd - stralend naar huis gaat! Omdat het licht een hele reeks huidverbeteringsprocessen op gang brengt, blijven de voordelen zichtbaar, ook nadat de behandeling is afgerond.

De herhaaldelijk onderscheiden Dermalux® LED fototherapie, is een toonaangevende, niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van de kracht en schoonheid van licht voor een zichtbaar stralende, jonger en fijner ogende huid.

Al na één behandeling geeft Dermalux® de huidcellen onmiddellijk nieuwe energie, waardoor een vale, vermoeide teint wordt gerevitaliseerd. Een reeks behandelingen zorgt voor een langdurig zichtbaar resultaat, stimuleert de natuurlijke vernieuwing en herstelprocessen van de huid en versnelt de vorming van nieuwe cellen, wat huidaandoeningen verhelpt en een stralende, gezond uitziende huid bevordert.

Dermalux® LED fototherapie Dermalux® biedt huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe, rode en nabij-infrarode golflengtes, waarvan klinisch is aangetoond dat ze de collageen- en elastineproductie stimuleren, de bloedsomloop verbeteren, roodheid en irritatie verminderen en afrekenen met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.

Door toepassing van de nieuwste generatie LED-technologie zorgt Dermalux® dat het licht veilig en gericht wordt toegediend, met de optimale intensiteit voor maximale huidverbetering.

Dermalux® maakt geen gebruik van warmte of chemicaliën en beschadigt de huid niet. Het heeft een uitstekend veiligheidsprofiel en is gunstig voor alle huidtypen, zonder hersteltijd.

Kies uw Dermalux®-behandeling De behandeling

De Dermalux®-behandeling is een ontspannen, pijnloze ervaring met een aangetoond positief effect op uw humeur. Geniet van de luxe van even tijd voor uzelf, terwijl uw huid het energie gevende licht absorbeert om de cel vernieuwing een impuls te geven en de huid weer te laten stralen. Elke behandeling duurt zo’n 20 minuten, waarna u - zonder hersteltijd - stralend naar huis gaat! Omdat het licht een hele reeks huidverbeteringsprocessen op gang brengt, blijven de voordelen zichtbaar, ook nadat de behandeling is afgerond.

Powerplan voor een stralende huid

Dankzij het Dermalux® Power plan is een mooie huid nu voor iedereen weggelegd. U kunt u verheugen op een huid die er helderder, jonger en zuiverder uitziet, met een prachtige stralende glans!

Een intensief programma van Dermalux®-behandelingen wordt sterk aanbevolen, voor een spectaculaire verbetering van de aanblik en gezondheid van uw huid. De resultaten kunnen maanden aanhouden als u het Powerplan volgt, en als onderhoudsprogramma kunnen we booster behandelingen aanbevelen.

Boosterbehandelingen

Individuele Dermalux®-behandelingen geven de huid energie, waardoor uw teint onmiddellijk gerevitaliseerd en beter gehydrateerd wordt, en de glans wordt hersteld. Een perfecte boost voor een speciale gelegenheid, of als de kroon op uw huidverzorging, na uw Dermalux® Powerplan.

Enhancerbehandelingen

Optimaliseer het resultaat van uw gewone gezichtsbehandelingen met een Dermalux® Enhancer. Voeg deze 10 minuten lange intensieve lichtboost toe om uw celstofwisseling een krachtige impuls te geven, voor een nog beter behandelingsresultaat met een langduriger effect.

  • Huidverjonging
  • Gevoelig voor puistjes
  • Roodheid
  • Een stralende huid dankzij de kracht van licht
  • Huidcellen die van energie worden voorzien, functioneren beter en kunnen zich tot 200%
  • sneller vernieuwen.

Direct contact 072-210 01 08